Friday, March 15

SEMUA PICTURE SAYA HILANG..!!!



Salam buat semua.. 

Adus frust tertonggengnyer.. semua picture dalam blog ni hilang.. Bila google dalam tenet rupanya ramai blogger mengalami masalah ni.. Puncanya sebab adalah smart phone (samsung note) yang zue guna ni link dengan picture dalam picasa so kalau zue delete pic dalam smart phone secara automatik terdelete picture dalam blog.. Atau ayat lain.. disynchronouskan Smart Phone kita dengan Account Blogger....Arhhh...PARAH.. Adoyai.. !!!

Itulah keburukan pakai smart phone ni.. Sepatutnyer pihak picasa bagi warning dulu.. Ni tak der apa2.. Alih2 hilang.. Geramkan.. Tq buat semua yang bertanya melalui mesej pasal ni..Dan Insya Allah secepat mungkin zue akan upload picture baru.. (Nasib baik still lagi simpan..kalau tak kena buat entry dan pic baru)..

4 comments:

Marsita yahya said...

Rasanya tahun lepas ada sorang blogger yang pernah kena yang sama sebelum ni tapi tak ingat siapa.

Asyifa Mustaffa said...

dekat smart phone tu...rasanya bole off kan picasa tu....kat bhgian setting ada....sbb sy pnah buat kat tab...

..::Zue::.. said...

Marsita~ bila sy google dalam tenet rupanya ramai yang mengalami masalah ni..

..::Zue::.. said...

Asyifa Mustaffa~ Oh yer ke.. nanti nak try cari fungsi tu.. tq yer.. sharekan ilmu..

 

Designed By Izza sakura